Medenzeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad is een officiële raad die de school vertegenwoordigt bij het bestuur.

De schoolbegroting, het formatieplan, het schoolplan en het schooljaarplan worden door de MR goedgekeurd. Ook kan de raad gevraagd en ongevraagd advies geven over alle zaken betreffende de school. De raad komt ongeveer zes maal per jaar bijeen en bestaat uit ouders en leden van het team. De clusterdirecteur en de schoolcoördinator zijn adviserend lid en vertegenwoordigen eveneens het bevoegd gezag.

Mocht een MR lid aftreden dan bestaat de mogelijkheid voor ouders om zich kandidaat te stellen. In het geval er meerdere kandidaten zijn voor een vacature worden er verkiezingen georganiseerd.

Momenteel bestaat de medezeggenschapsraad uit de volgende leden:

• mevr. J. Hingstman
  • mevr. E. Boekholt (tevens voorzitter GMR)
  • mevr. R. Oolders
  • mevr. J. Boltendal (voorzitter)
  • mevr. S. van der Ploeg
  • mevr. M. Eerkens (leerkracht obs De Linde)
  • dhr. T. Koets (leerkracht obs De Linde)
  • mevr. H. Wildeman (leerkracht obs De Linde)
  • mevr. J. de Vries (leerkracht odbs Theo Thijssen)
  • mevr. R. Oosterhuis (leerkracht odbs Theo Thijssen)

Mevrouw A. Wortelboer (clusterdirecteur cluster 5) en dhr. S. v.d. Werff (schoolcoördinator) zijn adviserend lid van de MR.

Wat gaat er allemaal gebeuren ?

20 jul Zomervakantie