Vakantieoverzicht 2021-2022

Vakantieoverzicht 2021-2022

De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.

Het vakantierooster 2021-2022 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.

Vakantieoverzicht 2021-2022 (PDF)

SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

In dit ‘corona-themanummer’ van het SOOOG magazine leest u alles over de ontwikkelingen op onze scholen. Over de positieve dingen die we kunnen leren van de coronacrisis waar het gaat om onderwijsvernieuwing, over de ervaringen van kinderen en ouders tijdens de lockdown, en over de noodzaak kinderen te blijven verwonderen, juist in deze tijd.

SOOOG COURANT

SOOOG vindt goede communicatie heel belangrijk. Ieder jaar schrijft het bestuur van SOOOG een bestuursverslag. Het bestuur legt met het bestuursverslag verantwoording af. Deze krant is een publieksversie van het bestuursverslag. Alle belangrijke informatie staat erin, op een prettige manier verteld.

Adjunct-directeur: Simon van der Werff