SOOOG Magazine - februari 2022

SOOOG Magazine - februari 2022

Wat zou het mooi zijn als we iedere dag voor alle kinderen inspirerend, uitdagend en rijk kunnen maken met opvang en onderwijs. Opvang en onderwijs waarin kinderen de ruimte krijgen om te leren en eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling, zodat ze hun talenten gaan ontdekken en ontplooien.

Gelukkig zijn we op de goede weg. In onderstaand SOOOG magazine leest u over kansrijk onderwijs "dromend de wijde wereld in", ontwikkeling kindcentra, de ontwikkelingsmogelijkheden in het onderwijs "van onderwijsassistent naar leerkrachtondersteuner", extra ondersteuning en techniek-onderwijs.

Veel leesplezier!

SOOOG Magazine - februari 2022 (PDF)

Directeur: Simon van der Werff