Terug naar Nieuws

Ouderfolder - Strategisch Beleid 2023-2027

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
Ouderfolder - Strategisch Beleid 2023-2027

In deze folder vertellen we kort over ons nieuwe strategische beleidsplan 'Verbinden, verbeelden en verwonderen'. Die titel zegt alles: we bieden onderwijs dat de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelt.

Dit plan is samen met ouders en verzorgers, medewerkers, GMR en Raad van Toezicht gemaakt. Ook kinderen hebben meegedacht. We hebben ze gevraagd wat ze graag willen leren en hoe ze les willen krijgen. Dit leverde veel mooie filmpjes, tekeningen en verhalen op. In deze folder blikken we terug en kijken we vooruit. 

Het volledige strategische beleidsplan kunt u inzien op www.sooog.nl.

Downloads

Ouderfolder - Strategisch Beleid 2023-2027 (PDF)

Bekijk ook

SOOOG Magazine - februari 2024

Gepubliceerd door: SOOOG
Opgroeien doe je maar één keer! Opgroeien vraagt in deze snel veranderende wereld zowel thuis als op het kindcentrum om een sterkte en stabiele pedagogische basis. 
 

SOOOG Magazine oktober 2023

Gepubliceerd door: SOOOG
Lees in het allernieuwste SOOOG Magazine, De Kindertalentenfluisteraar, Lessen van het speciaal basisonderwijs, ‘Andere ouders doen ook maar wat' en nog veel meer interessante artikelen.
 

SOOOG Courant

Gepubliceerd door: SOOOG
Met trots delen wij de ‘SOOOG Courant 2022’, de publieksversie van het bestuursverslag. Met deze courant legt SOOOG verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen kalenderjaar.
 

 ODBS Theo Thijssen

 

Directeur: Simon van der Werff

 

H.B. Hulsmanstraat K 8 B
9663 TP Boven Pekela

0597 - 646 891

obstheothijssen@sooog.nl