Vakantierooster schooljaar 2020 - 2021

In de bijlage vindt u alvast het vakantierooster voor het schooljaar 2020 - 2021.

Nieuwsbrief SOOOG voor ouder(s)/verzorger(s)

Namens ons bestuur SOOOG stuur ik u in de bijlage een nieuwsbrief voor ouder(s)/verzorger(s).

Vakantierooster 2020 - 2021

In de bijlage vindt u het vakantierooster voor het schooljaar 2020 - 2021.

Film kinderboekenweek

Beste ouders en verzorgers,Graag hadden wij u op school uitgenodigd om te laten zien wat wij hebben gedaan tijdens de Kinderboekenweek. Dit kan natuurlijk niet op dit moment, dus op deze manier hopen wij dat u toch kan genieten van wat uw kind allemaal heeft gedaan de afgelopen weken.Fijne vakantie allemaal!

Informatieflyer peuterspeelgroep en BSO

In de bijlage sturen wij u een informatieflyer met informatie over peuterspeelgroep De Tijgers en buitenschoolse opvang De Poema's. Peuterspeelgroep De Tijgers gaat verhuizen naar De Linde. Daarnaast wordt er een buitenschoolse opvang (De Poema's) gestart op De Linde. In de informatieflyer leest u meer informatie.

Brigadier rooster vanaf maandag 6 september tot vrijdag 1 oktober 2021

Hierbij het brigadier rooster van september tot oktober 2021

Filmpjes projectweek

Brigadier rooster oktober 2021

Aan de ouders verzorgers,

SOOOG COURANT

Goede communicatie is belangrijk. Daarom schrijft het bestuur van SOOOG ieder jaar een bestuursverslag. Het bestuur legt met dat verslag verantwoording af. De SOOOG Courant is de publieksversie van dit bestuursverslag waarin alle informatie op een prettig leesbare manier wordt verteld.

SOOOG Magazine - oktober 2021

Maatschappij en samenleving veranderen. SOOOG en haar scholen, willen daarop aansluiten en waar kan inspelen. We zijn trots op de resultaten en de inzet en passie die dat van leerlingen, ouders en medewerkers vraagt. In dit magazine nemen wij u graag mee in een aantal voorbeelden van recente veranderingen en vernieuwingen op onze scholen.

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst goed tegemoet kunnen zien en daar zijn we heel trots op. Omdat alle kinderen in onze regio, ook in deze tijd, recht hebben op het allerbeste onderwijs en de allerbeste opvang.

Vakantieoverzicht 2021-2022

De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.

Directeur: Simon van der Werff