SOOOG Magazine - 2e editie 2019

In dit SOOOG Magazine wordt een aantal veranderingen in het onderwijs beschreven en gaan we weer in op het onderwijs van alledag. Zo leest u een artikel over het gewijzigde toetsbeleid, een landelijke verandering die ook op onze scholen wordt doorgevoerd. In deze uitgave ook veel aandacht voor verschillende vormen van BSO (Buitenschoolse opvang). Daarnaast een artikel over een pilot vanuit Sociaal Werk Oldambt binnen twee van onze scholen. En een artikel over de start van het kindcentrum op obs Feiko Clockschool te Oude Pekela.

SOOOG Courant

SOOOG vindt goede communicatie heel belangrijk. Ieder jaar schrijft het bestuur van SOOOG een bestuursverslag. Daarin staat bijvoorbeeld welk beleid het afgelopen jaar is gevoerd, hoe geld binnen de stichting is gebruikt en wat voor investeringen de stichting de komende jaren wil doen. Ook staat er in hoe de stichting in elkaar zit, wat de belangrijkste activiteiten zijn en hoe het er financieel voor staat. Het bestuur legt met het bestuursverslag verantwoording af. Deze krant is een publieksversie van het bestuursverslag van2018. Alle belangrijke informatie staat er in, op een prettige manier verteld.

Vakantieoverzicht 2019-2020

Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.